Avui 16/02, és dijous Gras (o dijous llarder, segons on estigueu....).
Hi ha moltes tradicions al voltant d'aquesta data i cada casa té la seva.
A casa nostra, des de fa ja uns anys, hi hem afegit una de nova:
ELS CRAQUINYOLIS DE LLARDONS
Perquè qui diu que els carquinyolis són pel dolç i prou ?????
Doncs no, alguns dels Craquinyolis de Ca l'Ignasi, són també per aperitius:
Els de llardons, amb un bon tall de llonganissa, són de bon aperitiu per un dia com avui; els podeu acompanyar també d'un bon vermut i li donarà el toc final especial.
Com els fem?
Doncs la base és molt similar a la resta: farina, ous, mel, aroma de llimona natural i confitura de llimona; i com a especial hi posem els llardons d'en Jordi Vilarrasa d'Olot i fruits secs ecològics.
De forma una mica més rodoneta, però d'igual cruixentor i de bons....els haureu de tastar per decidir si us agraden més, menys o igual....
Els podreu trobar al restaurant si veniu a dinar aquest cap de setmana o, si sou de Girona, esteu de sort perquè a la parada de l'Àvia Marieta del Mercat del Lleó els hi trobareu a granel.
Molt bon profit i feliç Dijous Llarder.....!!!!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada