Craquinyolis
de Ca l’Ignasi
la idea dels Craquinyolis va
sorgir d’unir dos conceptes, l’un de fer alguna aportació a algun producte del
país on hi hagués espai per poder-hi dir alguna coseta i l’altre, més
empresarial, era com treure profit de les nostres instal·lacions i sobretot del
nostre forn de llenya entre setmana. Utilitzem la filosofia que ja fa més de 20
anys que duem a terme de fer servir les matèries primes de prop de casa i el
més naturals possibles i ens han sortit aquests Craquinyolis (Craq per lo
cruixents que són, tot recordant uns que jo menjava de petit). La farina de Ca l’Ylla
de Vic, els fruits secs seleccionats d’en Gispert de Bcn, sucre integral de canya
pensant en els nens i la mel de bruc del Collsacabra, que entre altres, formen la
base natural dels craquinyolis, i després la cocció i assecatge en el nostre forn de llenya en fan
la resta.
Un dolç ben equilibrat dietèticament, tot i que no oblideu que si en mengeu
molts no aprimen gens ni mica…
Craquinyolis d’atmetlla, els clàssics
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada