Passa al contingut principal

tenim bons padrins

que us semblen els nostres padrins Salvadors? Salvador Sans de Cafès el Magnifico del carrer Argenteria i l'unic punt de venda de Bcn dels nostres Craquinyolis i l'altre es en Salvador García-Arbòs periodista especialitzat i un gran fan dels Craquis

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui diu que els Craquinyolis són "només" dolços??

Avui 16/02, és dijous Gras (o dijous llarder, segons on estigueu....). Hi ha moltes tradicions al voltant d'aquesta data i cada casa té la seva. A casa nostra, des de fa ja uns anys, hi hem afegit una de nova:  ELS CRAQUINYOLIS DE LLARDONS Perquè qui diu que els carquinyolis són pel dolç i prou ????? Doncs no, alguns dels Craquinyolis de Ca l'Ignasi, són també per aperitius: Els de llardons, amb un bon tall de llonganissa, són de bon aperitiu per un dia com avui; els podeu acompanyar també d'un bon vermut i li donarà el toc final especial. Com els fem? Doncs la base és molt similar a la resta: farina, ous, mel, aroma de llimona natural i confitura de llimona; i com a especial hi posem els llardons d'en Jordi Vilarrasa d'Olot i fruits secs ecològics. De forma una mica més rodoneta, però d'igual cruixentor i de bons....els haureu de tastar per decidir si us agraden més, menys o igual.... Els podreu trobar al restaurant si veniu a dinar aquest cap de setmana o, si ...
  Craq uinyolis de Ca l’Ignasi   la idea dels Craq uinyolis va sorgir d’unir dos conceptes, l’un de fer alguna aportació a algun producte del país on hi hagués espai per poder-hi dir alguna coseta i l’altre, més empresarial, era com treure profit de les nostres instal·lacions i sobretot del nostre forn de llenya entre setmana. Utilitzem la filosofia que ja fa més de 20 anys que duem a terme de fer servir les matèries primes de prop de casa i el més naturals possibles i ens han sortit aquests Craq uinyolis ( Craq per lo cruixents que són, tot recordant uns que jo menjava de petit). La farina de Ca l’Ylla de Vic, els fruits secs seleccionats d’en Gispert de Bcn, sucre integral de canya pensant en els nens i la mel de bruc del Collsacabra, que entre altres, formen la base natural dels craquinyolis, i després la cocció i assecatge en el nostre forn de llenya en fan la resta. Un dolç ben equilibrat dietèticament, tot i que no oblideu que si en mengeu molts no ap...

Qui hi ha al darrera dels nostres Craquinyolis? Mas de Mestret

  Amb aquests espais que engeguem us volem oferir uns reportatges de qui hi ha al darrera dels nostres Craquinyolis, proveïdors o més aviat petits productors amb noms i cognoms que participen en el nostre projecte de fer uns Craquinyolis diferents i amb relat. Comencem amb la gent de Mas de Mestret, prop de Reus, prop de Valls, prop de Tarragona i just al costat de la Selva del Camp. Allà hi trobem aquest projecte que desenvolupa avellana ecològica en un entorn tant adient com el Baix Camp. En Xavi i la seva família estan duent una tasca encoratjadora a la seva terra, antiga finca d'un senyor de diners amb pista d'aviació inclosa, on les filades d'avellaners es succeeixen en un ordre perfecte i on l'ecologia ja es manifesta en un jardí entre fila i fila que preserva en gran manera la biodiversitat de petits insectes i animalons que ajuden al creixement saludable de l'arbust, si, arbust, perquè l'avellaner no és un arbre si no un arbust i de les diferents variet...